Richmond Folk Festival – Sunday Oct. 11

Favorite Mode of Transportation at the Richmond Folk Festival!

Favorite Mode of Transportation at the Richmond Folk Festival!

THIRD AND LAST DAY! – DON’T FORGET TO PUT MONEY IN THE BUCKET FOR NEXT YEAR’S FESTIVAL!

Photos!

Here is the Schedule for Sunday:

Sunday, October 11

Ukrop’s/ First Market Bank Stage

12:15 – 1:00 p.m. Phil Wiggins & Corey Harris
1:15 – 2:15 p.m. La Gran Banda
2:30 – 3:30 p.m. Aubrey Ghent
3:45 – 4:30 p.m. Khogzhumchu
4:45 – 5:30 p.m. Jorge Negron’s Master Bomba Ensemble
5:45 – 6:30 p.m. Bob French’s Original Tuxedo Jazz Band

Altria Stage

12:00 – 12:45 p.m. Paul Zarzyski & Wylie Gustafson
1:00 – 1:45 p.m. Sounds of Korea
2:00 – 3:00 p.m. Global Percussion Traditions
3:15 – 4:15 p.m. Debashish Bhattacharya
4:30 – 5:15 p.m. Sophia Bilides Trio

Dominion Stage

12:00 – 12:45 p.m. Don Roy Trio
1:00 – 1:45 p.m. Sophia Bilides Trio
2:00 – 2:45 p.m. Khogzhumchu
3:00 – 3:45 p.m. Phil Wiggins & Corey Harris
4:00 – 5:00 p.m. Clinton Fearon& The Boogie Brown Band
5:15 – 6:00 p.m. Aubrey Ghent

Richmond Times-Dispatch Dance Pavilion

12:15 – 1:00 p.m. Jorge Negron’s Master Bomba Ensemble
1:15 – 2:15 p.m. Clinton Fearon & The Boogie Brown Band
2:30 – 3:45 p.m. Jeffery Broussard & The Creole Cowboys
4:00 – 5:00 p.m. La Gran Banda
5:15 – 6:30 p.m. Wylie & The Wild West

CenterStage Virginia Folklife Stage

12:00 – 12:30 p.m. Virginia Indian Drum & Dance
12:45 – 1:15 p.m. Cantor Irena Altschul
1:15 – 2:00 p.m. Larnell Starkey and the Spiritual Seven
2:15 – 3:00 p.m. Nader Majd
3:15 – 3:45 p.m. Crowns of Richmond: African-American church hat fashion show
4:00 – 4:45 p.m. Joel Rubin Ensemble
5:00 – 6:00 p.m. The Hummingbirds

MWV Family Stage

12:00 – 12:45 p.m. High Country Voices: From the Northern Plains to Central Asia
1:00 – 1:45 p.m. Virginia Musical Icons
2:00 – 2:45 p.m. Paul Zarzyski & Wylie Gustafson
3:00 – 3:45 p.m. Lloyd Arneach
4:00 – 4:45 p.m. Don Roy Trio

Genworth Parawing (Up the Hill)

12:00 – 12:45 p.m. Spoon playing 101 w/ Bob Zentz
1:00 – 1:45 p.m. Lloyd Arneach
2:00 – 2:45 p.m. The Richmond Indigenous Gourd Orchestra
3:00 – 3:45 p.m. The Company Store
4:00 – 4:45 p.m. Bob Zentz

Documentary Film Program
in the National Park Service Visitor Center

12:00-1:00 p.m. The Gefilte Fish Chronicles (60 min)
1:10-1:32 p.m. All the Past We Leave Behind (22 min)
1:45-2:42 p.m. Talking through Walls: How the Struggle to Build a Mosque United a Community (57 minutes)
2:55-3:25 p.m. Slide show/lecture with Jimmy Price: Masonry and Historic Preservation (30 min)
3:35-3:57 p.m. All the Past We Leave Behind (22 min)
4:10-4:39 p.m. The Angel That Stands By Me: Minnie Evans’ Paintings (29 min)
4:50-5:47 p.m. Rebuilding the Temple: Cambodians in America (57 min)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: